Melonta Evolla

Melonta Evolla

Evon alueen erämaiset lammet ja pienet järvet soveltuvat rauhalliseen melontaan ja luonnon tarkkailuun vesiltä käsin. Evon retkeilyalueella vesialueet ovat kuitenkin varsin pieniä ja mikäli toiveissanne on pidempi melontaretki, suosittelemmekin siirtymää esim. Kuohijärvelle, Nerosjärvelle tai vaikkapa Hauhon melontareittiä.

Mielestämme kesäluonto on upeimmillaan aikaisin aamulla, kun aamukaste vielä kimmeltää rantaheinikossa ja luonto heräilee hiljalleen uuteen päivään sekä myöhään illalla, kun aurinko alkaa laskea mailleen ja aistit herkistyvät kuuntelemaan veden liplatusta ja ympäröivän luonnon ääniä. Kysy siis myös aikaisen aamun tai illan retkiä!

Aiempaa kokemusta melonnasta et tarvitse. Kalustonamme on 2 hlön avokanootteja, yksikkö – ja kaksikkokajakkeja sekä suurkanootti (5-8 hlö). Kokeneiden oppaiden opastuksella melonnan turvallisuusasiat ja perustekniikat tulevat nopeasti tutuiksi. Suosittelemme retkeä toteutuskohteesta riippuen 5- 20 hlölle kerrallaan. Retki sisältää opastuksen, laadukkaat välineet sekä toiveiden mukaan myös tarjoilut, saunat ja kuljetukset.

Tutustu Evon alueen vesialueisiin www.luontoon.fi/evo sekä Retkikartta -sivuilta.
Tutustu myös Evon esteettömään digi-vesiluontopolkuun.

Palvelun tiedot

Hinta:

5-9 hlö alk. 75€/hlö, 10-15 hlö alk. 60€/hlö, sis alv 10 %

Kesto:

1-3h

Ryhmäkoko:

5-20 hlö (suositus)

 

#Evo #melonta