Lake Hopping Sup Safari

Lake Hopping Sup Safari

Tervetuloa mukaan järvihyppelylle – Sup Safarille, jossa suppailemme useilla Evon kauniilla pienillä metsäjärvillä – siirtymät välineitä kuljettaen (osin trailerin kyydissa, osin itse kantaen). Evon alueen erämaiset lammet ja pienet järvet soveltuvat loistavasti sup-lautailuun ja luonnon tarkkailuun vesiltä käsin.

Aiempaa kokemusta suppailusta et tarvitse, mutta tällä puolipäivä/kokopäivä retkellä kohtuullinen kunto on hyvä olla takataskussa. Lautoja löytyy paljon erilaisia ja ohjaajien opastuksella lajin perustekniikat tulevat nopeasti tutuksi. Lautamäärä 50 kpl, mutta suosittelemme retkeä 5- 15 hlölle kerrallaan. Näin häiritsemme luontoa mahdollisimman vähän ja pystymme tarjoamaan mahdollisimman rentouttavan elämyksen teille. Lake Hopping Sup Safarin aikana tutustumme myös Evon alueen historiaan, luonnon erityispiirteisiin sekä majavien elämään. Hyvällä tuurilla voimme myös nähdä näitä Evon alueelle tunnusomaisia talttahampaita sekä muita luonnon eläimiä.  Retken aikana pidämme ruokailutauon nuotio äärellä (pl. Metsäpalovaroitusten aika) joko omin eväin tai etukäteen ryhmällenne tilattuna.

Lake Hopping Sup Safari sopii esimerkiksi virkistypäivän ohjelmaksi ja päivään voidaan yhdistää myös saunominen, majoitus, ruokailut ja ryhmänne kuljetukset. Retki sisältää opastuksen, laadukkaat sup-laudat, liivit, melan ja karkuremmin, vedenpitävän varustesäkin ja kännykkäpussin. Retken ruokailut joko omilla eväillä tai koko ryhmälle yhteisesti tilattuna. Retken kesto ja reitti suunnitellaan aina ryhmän mukaan.

#sup #standuppaddling #lakehopping #evo
Tutustu Evon alueen vesialueisiin www.luontoon.fi/evo

Palvelun tiedot

Hinta:

Pyydä tarjous! Hinta määräytyy valitun kokonaisuuden mukaan.

Kesto:

2-5h

Ryhmäkoko:

5-15 hlö (suositus)

 

#lakehopping #standuppaddling #suppailu