Fatbike-retket

Fatbike-retket

Evon retkeilyalueen monipuoliset reitit ja polut soveltuvat hyvin maastopyöräilyyn ja erityisesti elämyksellisiin ”jokamiesluokan” fatbike -retkiin.
Aiempaa kokemusta maastopyöräilystä et tarvitse – kokeneen oppaan ohjauksessa turvallisuusasiat ja perustekniikat tulevat nopeasti tutuiksi ja pääset nauttimaan luonnosta ja luontoliikunnasta. Liikumme leppoisasti rullaillen, ketjut sopivan kireällä ja tarpeen mukaan taukoja pidellen. Retken aikana pysähdymme myös nuotion äärelle ja otamme kulutetut kalorit takaisin, tuoreen korvapuustin ja nokipannukahvien kera. (Metsäpalovaroituksen aikana termarikahvit.)
Suosittelemme retkeä 5- 20 hlölle kerrallaan. Retki sisältää ammattitaitoisen opastuksen, laadukkaat Trek Farley fatbiket, kuusenkerkkäsnapsit, kahvit ja tuoreet korvapuustit tai perinteistä makkaranpaistoa.

Retken kesto räätälöidään toiveidenne mukaan – aina yhden tunnin lajitutustumisista koko päivän retkiin ruokailuineen ja saunoineen. Fatbike -retket ovat varattavissa ympäri vuoden.

Pyrimme ehkäisemään luonnon kulumista ja liikumme retkillämme vain fatbikeilla, jotka leveärenkaisina pyörinä eivät jätä jälkiä maastoon. Hyödynnämme reittivalinnoissa jo olemassaolevia EvoTrail Weekendin MTB reittejä, metsäautoteitä, pururatoja ja merkittyjä polkuja. Omia vastuullisuuden periaatteitamme noudattaen – valikoimassamme ei ole sähköpyöriä. Tutustu Evon alueeseen www.luontoon.fi/evo

#fatbike #evo #evooutdoorsfinland

Palvelun tiedot

Hinta:

5-9 hlö alk. 75€/hlö, 10-15 hlö alk 65€/hlö, sis alv 10 %

Kesto:

n. 2h (suositus)

Ryhmäkoko:

5-20 hlö

 

#Evo #fatbike