Escape Mystery Outdoors

Escape Mystery Outdoors – salaseuran jäljillä

Mukaansatempaana ulkoilma-pakopeli ryhmille.

Tämän ulkoilmapakopelin aikana tavoitteenanne on ratkaista mysteeri; avata sinetit ja löytää suumestarin himoittu sormus!  Kuka kruunataankaan seuraavaksi suurmestariksi… Ohjelma on kiehtova sekoitus mobiilipeliä, jossa vihjeitä seurataan tableteille ilmestyvien ohjeiden avulla ja ulkona tapahtuvia tehtävärasteja, joissa yhdistyy tiimityö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaidot sekä tottakai hauskuus! Toteutus pientiimeissä.

Hintaan sisältyy valmistelutyöt, ohjaus, tabletit, Escape Mystery Outdoors -tarina tehtävineen sekä vastuuvakuutus.

#escapemysteryoutdoors #evo #evooutdoorsfinland

Sivilisaatiomme alusta lähtien on löytynyt salaseuroja – Vapaamuurarit ja Illuminati näistä lienee tunnetuimpia nimiä. Yksi tällainen aktiivinen salaseura on 1440-luvulla koottu Ristin ja Liljan veljeskunta. Veljeskunnan keskeisimmät opit liittyvät tiiviisti alkemiaan ja okkultismiin eli kullan valmistamiseen sekä salatieteisiin… Melkein 600 vuoden ajan järjestö on levittänyt lonkeroitaan jokaiseen maailmankolkkaan, myös Suomeen ja minnekäs muualle kuin Evolle!

Koko järjestön ylintä johtajaa kutsutaan imperaattoriksi. Jokaista haaraa, joita kutsutaan looseiksi, johtaa taas yksittäiset suurmestarit. Näiden suurmestarien valta siirtyy seuraavalle hyvin erikoisella tavalla. Väistyvä suurmestari kätkee seitsemän (7) sinetin taakse oman suurmestarisormuksensa, jonka ensimmäinen löytäjä nousee seuraavaksi suurmestariksi. Tästä perinteestä muodostui kansankieleen vuosisatojen aikana sanonta: ”Löytäjä saa pitää.

#escapemysteryoutdoors #evo #evooutdoorsfinland

Palvelun tiedot

Hinta:

806,00€/10hlö + 37,20€/lisählöt (sis alv 24%)

Kesto:

n. 2h

Ryhmäkoko:

10-100 hlö

 

#escapemysteryoutdoors #Evo